ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ΑΛΛΙΩΣ για την Ανόρθωση!

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ΑΛΛΙΩΣ για την Ανόρθωση!

Αν λέγαμε ότι οι άνθρωποι της Ανόρθωσης αλλά και κυρίως οι οπαδοί της δεν περίμεναν ένα καλοκαίρι όπως αυτό που πλησιάζει θα ήταν πραγματικά ένα μεγάλο ΨΕΜΑ. 

Μπορεί το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι την φετινή σεζόν να μην κατάφερε να διεκδικήσει κάποιο τίτλο (κύπελλο – πρωτάθλημα) ωστόσο ήταν αυτό που έπρεπε να είναι μέσα στο γήπεδο και με το καλό του πρόσωπο αλλά και την σταθερότητα που είχε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς κέρδισε με το «σπαθί» του την έξοδο στην Ευρώπη.

Μετά από 5 χρόνια λοιπόν (τελευταία παρουσία το 2013 με Γκέφλε) η ομάδα της Αμμοχώστου είναι έτοιμη να δηλώσει ξανά παρούσα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια κάτι που έλειψε πολύ κυρίως στους φίλους ομάδας, αλλά και στους ανθρώπους της.

Είναι γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη θα σκορπίσει αρκετά χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών της «Κυρίας» που περίμεναν εδώ και χρόνια να (ξανά) συμβεί αυτό.

Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι για το οικοδόμημα της Ανόρθωσης, ποδοσφαιριστές, προπονητές, οπαδούς αλλά και για την Διοίκηση θα είναι εντελώς αλλιώτικο από τα προηγούμενα που προηγήθηκαν. 

Στις τάξεις του Βαρωσιώτικου συλλόγου είναι γεγονός ότι θα υπάρχει η αγωνία για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, για τον προγραμματισμό που θα αρχίσει από νωρίς αλλά κυρίως ότι στο μενού θα υπάρχουν ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ παιχνίδια, κάτι που δεν τα είδαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Αν η αρμάδα του Ισραηλινού τεχνικού (ανανέωσε με την Ανόρθωση) καταφέρει και πετύχει και κάποιες σημαντικές νίκες στην επανεμφάνιση της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από χρόνια θα είναι και το ΕΠΙΣΤΑΓΑΣΜΑ μιας ολόκληρης χρονιάς και η ανταμοιβή των κόπων των ανθρώπων της «Κυρίας» γι’ όλα αυτά τα χρόνια που πάλεψαν για το καλό της ομάδας.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top