ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Βρέθηκε νεκρή σε ακινητοποιημένο όχημα - Στη δημοσιότητα το όνομά της

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Βρέθηκε νεκρή σε ακινητοποιημένο όχημα - Στη δημοσιότητα το όνομά της

Η άτυχη Θεοδώρα Αλεξάνδρου, 69 ετών, από την Παρεκκλησία, είναι η γυναίκα που εντοπίστηκε την Πέμπτη (26/4) σε ακινητοποιημένο όχημα σε χαντάκι σε ιδιωτικό δρόμο στην Παρεκκλησία.

Η άτυχη 69χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο όχημά της το οποίο είχε πέσει σε χαντάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το διπλοκάμπινο όχημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/4) σε χαντάκι, δίπλα από ιδιωτικό δρόμο, στην περιοχή της Μονής και σε αυτό βρισκόταν νεκρή η 69χρονη οδηγός του.

Από τις εξετάσεις δεν διαφάνηκε να υπήρξε οποιαδήποτε σύγκρουση με άλλο όχημα και εξετάζεται κατά πόσο η 69χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος ή αν λόγω παθολογικού αίτιου έχασε τη ζωή της πριν καταλήξει στο χαντάκι.

Περισσότερα συμπεράσματα αναμένεται να εξαχθούν μετά και τη νενομισμένη νεκροτομή που κατά πάσα πιθανότητα θα διενεργηθεί την Παρασκευή (27/04).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE