ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε ο 23χρονος Λεμεσιανός – Έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε ο 23χρονος Λεμεσιανός – Έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην

Στις Κεντρικές Φυλακές για 15 μήνες θα παραμένει ο 23χρονος από την Λεμεσο, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Πάφο.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου την Παρασκευή (27/06)καταδίκασε τον 23χρονο σε 15 μήνες ποινή φυλάκισης.

Να σημειώσουμε πως η κατηγορία του βιασμού αποσύρθηκε ενώ κατηγορήθηκε για τις κατηγορίες της ληστείας, απαγωγής και επίθεσης εναντίον της 29χρονης πρώην φίλης του.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 23χρονος μετέβη στην κατοικία  της παραπονούμενης στις 14.11.2017 και εισήλθε σ’ αυτήν παρά την άρνηση της.

Στην συνέχεια η 29χρονη όταν αποκοιμήθηκε και ακολούθως ξύπνησε, είδε τον νεαρό να μην έχει φύγει από την κατοικία της και μετά από έντονη λογομαχία δέχτηκε επίθεση. Ο 23χρονος τότε της απέσπασε το κινητό της, χρηματικό ποσό ύψους 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η 29χρονη διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον νεαρό είχε μεταβεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εκεί κατήγγειλε και βιασμό της από τον 23χρονο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top