ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Μέσα’ ο 41χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Μέσα’ ο 41χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε το Σάββατο (28/04) διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον 41χρονου από το Δάλι για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις οδήγησης μοτοσικλέτας χωρίς αριθμούς εγγραφής, παράλειψης να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή, παράλειψης παροχής βοήθειας σε τραυματισμένο πρόσωπο και διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της 26ης Απριλίου μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί στον Ειδικό Ουλαμό Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ) του Αρχηγείου οδηγούσε την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα, μαζί με άλλο συνάδελφο του, στη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη, από το κυκλικό κόμβο της Σαλαμίνας με κατεύθυνση τη Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Νοσηλευτής εκτός καθηκόντων έσωσε τη ζωή του αστυνομικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αστυνομικός ακολουθούσε άσπρη μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, χωρίς πινακίδες εγγραφής με συνοδηγό κοπέλα η οποία δεν έφερε κράνος ασφαλείας.

Το μέλος της Δύναμης που βρισκόταν πιο κοντά στη μοτοσικλέτα έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός αντί να σταματήσει κάνοντας διάφορους ελιγμούς κατάφερε να διαφύγει. 

Από τους ελιγμούς του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο αστυνομικός γλίστρησε με τη μοτοσικλέτα και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο ο αστυνομικός διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κακώσεις στο πρόσωπο και εξάρθρωση της ωμοπλάτης και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας η συνοδηγός του 41χρονου εντοπίστηκε την Παρασκευή (27/04), κλήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας και έδωσε κατάθεση στην οποία ενέπλεκε τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Εν τω μεταξύ ύστερα από έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της στη Λευκωσία ως κλοπιμαία στις 31 Μαρτίου 2018.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE