ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΠΟΕΛ που ξέρει να κερδίζει μάγκικα – Πάτησε γκάζι την πιο κατάλληλη στιγμή!

Ο ΑΠΟΕΛ που ξέρει να κερδίζει μάγκικα – Πάτησε γκάζι την πιο κατάλληλη στιγμή!

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε πανάξια τον Απόλλωνα μέσα στο ΓΣΠ και πλέον φιγουράρει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κίλερ και καθοριστικός Ντε Καμάργκο, συγκλονιστική εμφάνιση οι  Σόουζα, Ντελατόρε και ο ασταμάτητοι Ενσούε και Σάλαι. Εξαιρετική η υπόλοιπη ομάδα. MVP ο κόσμος! Όσο αφορά για τον Ντε Καμάργκο ένας επιθετικός που δεν ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για να αποδείξει ποιος είναι, απλά η ποιότητα του σήμερα έκανε την διαφορά εκεί που η μπάλα έκαιγε.

Το πρωτάθλημα το παίρνει πάντα ένας όσο άδικο και αν είναι για τις δυο αυτές ομάδες που διεκδικούν το ‘στέμμα’  του πρωταθλητή φέτος. Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας αλλά στα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς φάνηκε η πίεση και κυρίως το άγχος. Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα έδειξε γιατί δικαίως είναι πρωταθλητής για 5 συνεχόμενες χρονιές και φορτσάρει πλέον για την έκτη. Το σημαντικότερο απ’ όλα ο ΑΠΟΕΛ σήμερα έδειξε ότι το μέταλλο του πρωταθλητή που τον διακατέχει υπάρχει και ότι έχει το κάτι παραπάνω την ώρα που καίει το σίδερο.

Στα του παιχνιδιού σήμερα ο ΑΠΟΕΛ ήταν εκπληκτικός σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Σε καμία περίπτωση δεν άφησε τον Απόλλωνα να κάνει το παιχνίδι του. Ούτε και στην φάση του τέρματος μπορούμε να πιστώσουμε τον Απόλλωνα αφού αιφνιδίασε στην ουσία. Ήταν και η μόνη φάση που πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Η τακτική του Μπαλταζάρ να χρησιμοποιήσει το 4-4-2 και να έχει τον Εμπεσίλιο δίπλα από τον Ντε Καμάργκο φάνηκε ότι πέτυχε και αυτό πιστώνεται στον Πορτογάλο τεχνικό. Το κλειδί της επιτυχίας όμως το είχε για ακόμη μια φορά ο συγκλονιστικός Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος σε μια δαιμονιώδη νύκτα έφαγε κυριολεκτικά το γήπεδο. Δεν άφησε φάση για φάση που να μην την κυνηγήσει και δικαίως ήταν ο κορυφαίος από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Μην μηδενίζονται όμως οι προσπάθειες και των υπολοίπων. Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου καλύτερος από τον Απόλλωνα.

Εξαιρετική βραδιά  είχαν εννοείτε ο σκόρερ Ντε Καμάργκο, οι ακούραστοι στα πλάγια Σαλάι και Ντελατόρε αλλά και ο Εμπεσίλιο που κινούσε τα νήματα από τον χώρο του κέντρου προς τον χώρο της επίθεσης. Ιδιαίτερη αναφορά στους Σαλλάι και Ντελατόρε. Ο νεαρός Ούγγρος σήμερα έκλεισε αρκετά στόματα με την εμφάνιση του κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος αν και δε αγωνιζόταν στην θέση που τον είχαμε συνηθίσει έκανε καλό παιχνίδι με αποκορύφωμα την συγκλονιστική του προσπάθεια στην ασσιστ που έδωσε στον Ντε Καμάργκο.

Στα μετόπισθεν ο ΑΠΟΕΛ δεν αντιμετώπισε και  μεγάλα προβλήματα. Όσες φορές όμως χρειάστηκε να επέμβουν το έκαναν και με το παραπάνω. Μπακ ποιότητας ο Νσούε που κάθε παιχνίδι μπαίνει περισσότερο στο πετσί της ομάδας. Καρλάο, Πολυάκοφ και Μερκής που αγωνίστηκαν στην άμυνα έκαναν ότι έπρεπε, ενώ ο Λάγο κάλυπτε τον χώρο του με τον καλύτερο τρόπο.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμη δυο τελικοί για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Δυο παιχνίδια που αν καταφέρει να τα πάρει θα είναι για 6η φορά συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής. Πήρε πανάξια την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και έχει το πάνω χέρι για στην τελική ευθεία.

 

Όπως και να έχει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι έχει μέταλλο. Έχει αυτό που τον ξεχωρίζει την ώρα που και καίει. Ένας καλός ΑΠΟΕΛ μαζί με την ατμόσφαιρα που δίνει ο κόσμος είναι ανίκητο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top