ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους έπνιξε το άγχος… Όχι στον μηδενισμό

Τους έπνιξε το άγχος… Όχι στον μηδενισμό

Στο καθοριστικότερο παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Απόλλωνας δεν παρουσιάστηκε όπως θα περίμεναν οι χιλιάδες φίλοι του, τόσο συνεπής όπως έπρεπε…

Ο Σάββας Νεοκλέους παρακολούθησε το ντέρμπι του ΓΣΠ και σχολιάζει την εμφάνιση της Λεμεσιανής ομάδας…

Αν και η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και αιφνιδίασε τον ΑΠΟΕΛ με το γκολ του Μάγκλιτσα στο 10ο λεπτό, εντούτοις, αντί να πάρουν για τα καλά τα… πάνω τους, να έχουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς και την ψυχολογία, διακατέχονταν οι παίκτες από άγχος που δεν τους επέτρεψε να έχουν το τόσο καθαρό μυαλό που επιβαλλόταν για ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι.

Η αντίπαλος ομάδα εκμεταλεύθηκε αδράνεια, λάθη, αλλά και… πόνταρε στο άγχος των κυανολεύκων, καταφέροντας σε κρίσιμο σημείο του πρώτου ημιχρόνου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Απόλλωνας έδειχνε να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι, να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, να μην γίνεται απειλητικός για την εστία του Πέρεθ.

Αν και στο ημίχρονο ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε δύο αλλαγές, για να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις στο αγωνιστικό πρόσωπο του Απόλλωνα, εντούτοις, δεν έφτανε μονάχα το πάθος ορισμένων παικτών του, μιας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές φάνηκαν να είναι για τα καλά… πνιγμένοι στο άγχος.  Δεν ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά για ένα τέτοιο παιχνίδι, ήρθε και η ολική ανατροπή του σκορ και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο τελευταίος φάνηκε και αυτός από τον πάγκο με τις κινήσεις, οδηγίες του, τη στάση του, να είναι και αυτός αρκετά αγχωμένος, μην μπορώντας να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι.

Ο Απόλλωνας οδηγούσε για τα καλά την κούρσα του πρωταθλήματος, το έφερε μέχρι εδώ, αλλά στο σημαντικότερο παιχνίδι έχασε και έπεσε από την κορυφή.  Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ένα ΑΠΟΕΛ πιο έμπειρο σε τέτοια παιχνίδια πήρε το τρίποντο. Ουδείς, όμως, μπορεί να μηδενίσει την προσπάθεια, την πορεία του Απόλλωνα, αν και έχασε σήμερα την κορυφή.  Μένουν ακόμη δύο αγωνιστικές με όλα τα σενάρια πιθανά, αλλά να μην είναι ο τίτλος του πρωταθλητή στα… πόδια της Λεμεσιανής ομάδας, αλλά σε αυτά του πρωτοπόρου, πλέον, ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top