Στην τελευταία του κατοικία ο Άκης Φάντης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Άκης Φάντης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο πρώην δημοσιογράφος και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Άκης Φάντης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών.

Ο αποβιώσαντας, Άκης Φάντης, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, στις 14:00 το μεσημέρι της  Τετάρτης (2/5) από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στον Στρόβολο.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές σε κοινωφελές σκοπό.

Θυμίζουμε ότι, στη μακρόχρονη καριέρα του, ο γνωστός δημοσιογράφος, εκτός από εκδότης διαφόρων περιοδικών ενττύπων, διατέλεσε σημαντικό στέλεχος στις εφημερίδες, ‘Χαραυγή’, ‘Αθλητικό Βήμα’, ‘Εμπρός’ και ‘Το Βήμα’, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ανταποκριτής της ‘Εφημερίδας των Συντακτών’.

Το 1988 ο Άκης Φάντης αναλαμβάνει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επί Προεδρίας Γιώργου Βασιλείου μέχρι το 1993. Ακόμη, υπήρξε καθηγητής δημοσιογραφίας γράφοντας παράλληλα βιβλία και εκπαιδευτικά εγχειρίδια, γύρω από το αντικείμενο του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE