Τραγωδία στο Άγιο Όρος - Γιατρός έπεσε σε γκρεμό

Τραγωδία στο Άγιο Όρος - Γιατρός έπεσε σε γκρεμό

Μία δυσάρεστη είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας η οποία έχει να κάνει με τον θάνατο γνωστού γιατρού του Ηρακλείου.

Γνωστός αναισθησιολόγος της Κρήτης έχασε τη Τρίτη (01/05) τη ζωή του όταν έπεσε σε γκρεμό στο Άγιο Όρος, επιστρέφοντας από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Ο γιατρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρισκόταν στο Αγιο Όρος μαζί με παρέα στο πλαίσιο προσκυνηματικής επίσκεψης, μία επίσκεψη που εξελίχθηκε σε τραγωδία τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του. Ο 65χρονος γιατρόςΓιώργος Καραντινός είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη.

Τραγική ειρωνεία ότι πριν από λίγες μέρες, ο γιατρός έχασε την μητέρα του.

Σοκαρισμένος από το τραγικό νέο και ο τέως Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση στο ekriti.gr σημειώνοντας ότι θα βγει ανακοίνωσή από την παράταξη του.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE