Τραγωδία στο Άγιο Όρος - Γιατρός έπεσε σε γκρεμό

Τραγωδία στο Άγιο Όρος - Γιατρός έπεσε σε γκρεμό

Μία δυσάρεστη είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας η οποία έχει να κάνει με τον θάνατο γνωστού γιατρού του Ηρακλείου.

Γνωστός αναισθησιολόγος της Κρήτης έχασε τη Τρίτη (01/05) τη ζωή του όταν έπεσε σε γκρεμό στο Άγιο Όρος, επιστρέφοντας από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Ο γιατρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρισκόταν στο Αγιο Όρος μαζί με παρέα στο πλαίσιο προσκυνηματικής επίσκεψης, μία επίσκεψη που εξελίχθηκε σε τραγωδία τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του. Ο 65χρονος γιατρόςΓιώργος Καραντινός είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη.

Τραγική ειρωνεία ότι πριν από λίγες μέρες, ο γιατρός έχασε την μητέρα του.

Σοκαρισμένος από το τραγικό νέο και ο τέως Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση στο ekriti.gr σημειώνοντας ότι θα βγει ανακοίνωσή από την παράταξη του.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE