Πρόβλημα στην ιστοσελίδα της Επιτρόπου Προσωπικών Δεδομένων

Πρόβλημα στην ιστοσελίδα της Επιτρόπου Προσωπικών Δεδομένων

Ασφαλής η ιστοσελίδα της διαβεβαιώνει η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων.

Η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, σχετικά με μήνυμα που πιθανό να παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Γραφείου της διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας της ιστοσελίδας.

Διευκρινίζοντας ότι στην περίπτωση, κατά την οποία χρήστης του διαδικτύου επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Γραφείου της Επιτρόπου μέσω κάποιου συνδέσμου μηχανής αναζήτησης που περιλαμβάνει «https» αντί «http», παρουσιάζεται μήνυμα ότι η σύνδεση δεν είναι ασφαλής, διαβεβαιώνει ότι η ιστοσελίδα είναι ασφαλής.

Αναφέρει τέλος ότι γίνονται ενέργειες για άμεση επίλυση του θέματος.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE