Κοιτάζει κατάματα για να τιμήσει τη φανέλα και την ιστορία της

Κοιτάζει κατάματα για να τιμήσει τη φανέλα και την ιστορία της

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (5/5) στις 19:00. Η ομάδα βρίσκεται εκτός στόχων και χωρίς αγωνιστικά κίνητρα για τον αγώνα.  

Απ’ εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι δεν είναι και εντελώς αδιάφορο. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον πρώην προπονητή της και θέλει με το δικό της τρόπο να στείλει αυτά τα μηνύματα. Εκτός αυτού κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και επίδοξο πρωταθλητή θέλει να παίξει για την αξιοπρέπεια και την ιστορία της.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει στην διάθεση του  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλους τους ποδοσφαιριστές στα χέρια του.

Έτσι, λοιπόν, καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο ούτως ώστε να μπορέσει αν μη τι άλλο να έχει τουλάχιστον μια καλή παρουσία στο παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE