Στη Ligue 1 ο “Κριστιάνο Ρονάλντο” της… Ελλάδας

Στη Ligue 1 ο “Κριστιάνο Ρονάλντο” της… Ελλάδας

Στην Ελλάδα είχαμε των “Μέσι των φτωχών” που ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή μας ο δικός μας Κριστιάνο Ρονάλντο που από εχθές το βράδυ ζει ιστορικές στιγμές.

Στον… έβδομο ουρανό βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό, παίζοντας στην Ξάνθη σαν… Κριστιάνο Ρονάλντο της Ελλάδας.

Ο 26χρονος winger που έχει φορέσει τη φανέλα των δύο “αιωνίων” αγωνίζεται στην γαλλική Νιμ η οποία κατάφερε έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι “κροκόδειλοι” διέλυσαν την Γκαζελέκ Αζαξιό με 4-0, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδο στην Ligue 1.

Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο, μπήκε στην αναμέτρηση στο 75′, ενώ συνολικά μετρά φέτος 22 συμμετοχές με 4 γκολ και μία ασίστ.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.