Παίκτης μεγάλης Κυπριακής ομάδας προσεύχεται για τον Σερ Άλεξ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παίκτης μεγάλης Κυπριακής ομάδας προσεύχεται για τον Σερ Άλεξ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από την ώρα που έγινε γνωστόν ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει την μεγαλύτερη «μάχη» στην ζωή του, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προσεύχεται γι αυτόν.

Μεταξύ άλλων και κάποιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο νησί μας, οι οποίοι μέσα από αναρτήσεις τους στα Social Media εύχονται και προσεύχονται στον θεό, να πάνε όλα καλά με αυτόν τον σπουδαίο προπονητή.

Ένας από αυτούς κι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μοϊσοφ, ο οποίος ανέβασε την φωτογραφία του Φέργκιουσον στo story του Instagram και εύχεται να πάνε όλα καλά στον Σκωτσέζο τεχνικό, με αυτό που περνάει τις τελευταίες ώρες με την περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE