ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντιδρά με ανακάτεμα και «ψήνεται» ακόμη πιο πολύ για το μεγάλο ραντεβού (πιθανή ενδεκάδα)

Αντιδρά με ανακάτεμα και «ψήνεται» ακόμη πιο πολύ για το μεγάλο ραντεβού (πιθανή ενδεκάδα)

Προτελευταία υποχρέωση του Απόλλωνα στον θεσμό του πρωταθλήματος. Παίζουν με την ομάδα που θα συναντήσουν σε δέκα μέρες στο ΓΣΠ, στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσουν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο. Σε καμία περίπτωση το σημερινό ματς στο Τσίρειο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρόβα τελικού.

Η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες – η άλλη είναι ο ΑΠΟΕΛ- που τους πλήγωσε παρά πολύ στη φετινή σεζόν. Έχασαν με τα χέρια κάτω στο γήπεδο της, το Σάββατο του Λαζάρου, «πετώντας» μια μεγάλη ευκαιρία που είχαν να κάνουν μεγάλο βήμα για κατάκτηση του τίτλου.

Επειδή το σημερινό παιχνίδι, δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, ότι οι κυανόλευκοι ζητούν τη ρεβάνς από την ομάδα του Ιδιάκεθ. Τούτο θα μπορεί να λεχθεί για τον τελικό του κυπέλλου.

Αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα των επιλογών του ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Ζελάγια. Προληπτικά μάλλον δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε ο Μάγκλιτσα.

Σαφή εκτίμηση για την στελέχωση της ενδεκάδας δεν μπορούμε να κάνουμε. Σέντερ φορ λογικά θα παίξει ο Σκέμπρι. Στο τέρμα είναι ο Βάλε. Δεξιά ίσως δεν ξεκινήσει ο Πέδρο, αλλά ένας εκ των Στυλιανού ή Σαρδινέρο. Αριστερό μπακ μάλλον θα παίξει ο Βασιλείου. Πιθανότατα να μείνει ένας εκ των Γιούστε, Ρομπέρζ στον πάγκο και να καλύψει τη μια θέση στόπερ ο Πιτσιάν. Για τη μεσαία γραμμή ίσως δεν ξεκινήσει ο Σακέτι. Υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις είναι οι Άλεφ, Μάρκοβιτς, Ντα Σίλβα, Μαρτίνες και Σπόλιαριτς. Για τα δυο φτερά υποψήφιοι είναι οι Γιάκολις, Παπουλής, Πίττας και Σαρδινέρο (αν δεν παίξει στην άμυνα).

Μουδιασμένος και στεναχωρημένος είναι ακόμα ο κόσμος, μετά την ήττα στο κρισιμότατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για δυσκολοχώνευτη αποτυχία. Είναι μια μερίδα οπαδών που λένε ότι δεν έχουν όρεξη να πάνε να στηρίξουν την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου. Εκτιμάται ότι θα είναι περιορισμένη σήμερα η προσέλευση στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν στα μέσα της εβδομάδας, ότι θα πάνε κανονικά για να χειροκροτήσουν την ομάδα για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε. Ανεξαρτήτως αν τελικά δεν θα πάρει αυτό που της άξιζε, βάσει της συνολικής εικόνας που έβγαλε στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top