logo
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΓΚΛΗΜΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIFESTYLE
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ LIFESTYLE ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Το SAP Ariba βελτιώνει την παραγωγική διαδικασία!

 08 Μαϊ 2018 Δελτία Τύπου

Τι θα μπορούσε να προκύψει από τον συνδυασμό του μεγαλύτερου επιχειρηματικού δικτύου στον πλανήτη με τις κορυφαίες εφαρμογές ψηφιακής παραγωγής παγκοσμίως;

 

Μία πρωτοποριακή λύση, η οποία μεταμορφώνει συνολικά τη διαδικασία παραγωγής! Η SAP Ariba στο πλαίσιο της εκδήλωσης SAP Ariba Live, του κορυφαίου συνέδριου στο Άμστερνταμ, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Δικτύου Παραγωγής (Manufacturing Network), μίας πλατφόρμας βασισμένης στην τεχνολογία «cloud», η οποία συνδέει με αποδοτικό τρόπο τις εταιρείες με τους παρόχους υπηρεσιών παραγωγής ώστε να συνεργάζονται στην φάση του σχεδιασμού μελετών, εντός των ορίων της σύμβασής τους.

Με τη συνεργασία στη φάση της μελέτης, της παραγωγής και της αλυσίδας προμηθειών και μέσω συντονισμένων διαδικασιών, οι εταιρείες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή και τα κόστη, ώστε να οδηγηθούν στην καινοτομία και σε νέα μοντέλα λειτουργίας που θα συμβάλλουν στη ανάπτυξη της επιχείρησης τους, όπως , για παράδειγμα, οι υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing) και παραγωγής.
«Ο τομέας της παραγωγής είναι σήμερα είναι πιο κατανεμημένος και πιο παγκόσμιος από ποτέ», δήλωσε ο Vasee Rayan, Vice President, Solutions Management, Ariba Network.

«Για να ανταποκριθούμε σωστά, οι εταιρείες πρέπει να συνδέουν ανθρώπους, διαδικασίες, πράγματα και πληροφορίες, και αυτή είναι και η ουσία της σημασίας των δικτύων».

Ο Simon Ellis, Program Vice President – Supply Chain IDC Manufacturing Insights, συμφωνεί. «Η αλυσίδα εφοδιασμού με ψηφιακές δυνατότητες είναι μία κρίσιμη πρόκληση για την παραγωγή, καθώς, ενώ η αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας κερδίζουν έδαφος, θα επιτρέψουν, συνακόλουθα, την επιστροφή των επενδύσεων βραχυπρόθεσμα, τους νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι νέες δυνατότητες που θα δημιουργήσουν θα είναι ουσιαστικής σημασίας για το μέλλον.

Αξιοποιώντας δίκτυα συγκεκριμένων τομέων και των τεχνολογιών γύρω από αυτά, και διεκπεραιώνοντας μια διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος, οι εταιρείες παραγωγής μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα στις αλυσίδες εφοδιασμού τους και να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών».

Περισσότεροι από 3,3 εκατομμύρια αγοραστές και προμηθευτές συνδέονται με το Δίκτυο Ariba και το χρησιμοποιούν για να διακινούν μέσω του εμπορίου περισσότερα από 1,6 $ τρισεκατομμύρια σε ετήσια βάση. Με το Manufacturing Network , οι εταιρείες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ισχύ, την κλίμακα και την ταχύτητα του δικτύου παράλληλα με την εξειδικευμένη , εις βάθος, τεχνογνωσία της SAP για να εργαστούν με νέους και καινοτόμους τρόπους που μετασχηματίζουν την διαδικασία της παραγωγής.

Στο πλαίσιο του SAP Digital Manufacturing Cloud Suite , το Manufacturing Network ενσωματώνεται με το SAP Ariba® Sourcing και το Ariba Network, επιτρέποντας στις εταιρείες παραγωγής και τους παρόχους υπηρεσιών , περιλαμβανομένων των προμηθευτών 3D και CNC υπηρεσιών και υλικών εκτύπωσης, κατασκευής αυθεντικού εξοπλισμού (ΟΕΜ) και εταιρειών που παρέχουν τεχνικές πιστοποιήσεις, να συνδεθούν και να συνεργαστούν καθ’ όλη τη διαδικασία της παραγωγής , από την μελέτη, τους ποιοτικούς στόχους και την παραγωγή, με απλό και αποδοτικό τρόπο, μέσω του τμήματος προμηθειών.

Με τη χρήση της πλατφόρμας, οι εταιρείες παραγωγής μπορούν να συνδέουν τις διαδικασίες μελέτης, προμηθειών και κατασκευής και να τις διαχειρίζονται με έναν ολοκληρωμένο τρόπο, ώστε να:

Συνεργάζονται στη φάση της μελέτης, υπογραμμίζοντας τις αλλαγές και προτείνοντας εναλλακτικές

Συνδυάζουν συζητήσεις επί της μελέτης και δεδομένα, για την υποβολή αιτήσεων για προσφορές (RFQs)

Αποκτούν εικόνα κόστους από έναν ή πολλούς προμηθευτές για συγκεκριμένο εξοπλισμό και να ξεκινούν τις διαδικασίες αγοράς

Ενσωματώνουν δεδομένα και διαδικασίες που απαιτούνται για την έγκριση του τμήματος παραγωγής στη διαδικασία της προμήθειας

Μοιράζονται δεδομένα και βασικούς δείκτες επιδόσεων (KPIs) με όλα τα συνδεδεμένα μέρη

Συντονίζονται με τους προμηθευτές επί των κατασκευαστικών αλλαγών

Και οι προμηθευτές μπορούν να δημιουργήσουν νέα μοντέλα για να λειτουργούν και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους αξιοποιώντας την πλατφόρμα για να:

Διαφοροποιούνται μέσω τεχνικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων

Αποκτήσουν σαφή εικόνα των αναγκών των πελατών για εξοπλισμό κατασκευής και παραγωγής

Συνεργάζονται στο πρώιμο στάδιο της μελέτης, ώστε να επιτρέπεται η κατασκευή του εξοπλισμού στο βέλτιστο κόστος

Παρέχουν υπηρεσίες στον τομέα της παραγωγής.

BONUS €100: Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100.