'Αμμόχωστος νυν και αεί παρελαύνει ζωντανή!'

'Αμμόχωστος νυν και αεί παρελαύνει ζωντανή!'

«Αμμόχωστος νυν και αεί παρελαύνει ζωντανή!» αναγράφεται σε πανό το οποίο κρατούν οι Ε/κ που είναι συγκεντρωμένοι μπροστά στο ξενοδοχείο Κωστάντια εν αναμονή της αντιπροσωπείας των Ευρωβουλευτών.

Στο χώρο έχει φθάσει και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός καθώς και 4 Ελληνοκύπριοι βουλευτές, Γιώργος Γεωργίου και Γιώργος Κάρουλας του ΔΗΣΥ, Σκεύη Κουκουμά και Νίκος Κέττηρος του ΑΚΕΛ. Την εκδήλωση καλύπτουν και τ/κ ΜΜΕ.


Καθοδόν προς την «Γλώσσα» οι Ευρωβουλευτές έχουν σταματήσει στο σπίτι του Λοΐζου Αυξεντίου, ο οποίος καταχώρησε το 2004 την αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο, εκ μέρους της Κίνησης Προσφύγων Αμμοχώστου και η οποία ζητά την επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE