Ατυχία για τον παίκτη της Λίβερπουλ – Νοκ-αουτ από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ατυχία για τον παίκτη της Λίβερπουλ – Νοκ-αουτ από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Συνεχίζεται η… κακοδαιμονία της Λίβερπουλ με του Άγγλους παίκτες, μετά τον Τσάμπερλεϊν εκτός Μουντιάλ και ο Γκόμεζ

Aτυχος στάθηκε ο Άγγλος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ, ο οποίος θα απουσιάσει τόσο από τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γκόμεζ μετά από τραυματισμό του στον αστράγαλο, σε φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία τον περασμένο Μάρτιο, έμεινε εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο διάστημα του Απριλίου σε μια προσπάθεια να αποφύγει το «νυστέρι».

Ωστόσο, μετά την επιστροφή του Άγγλου αμυντικού στα παιχνίδια της Λίβερπουλ κόντρα σε Γουέστ Μπρομ (21/4) και Στόουκ (28/4), οι πόνοι συνεχίστηκαν καθιστώντας το χειρουργείο απαραίτητο.

Έτσι ο 20χρονος αμυντικός θα ξεκινήσει σύντομα την αποθεραπεία του, προκειμένου να βρεθεί στην προετοιμασία των «κόκκινων» το καλοκαίρι.

Πηγή: www.in.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.