Το μοναδικό… παρατράγουδο του τελικού ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ και με ένταση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το μοναδικό… παρατράγουδο του τελικού ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ και με ένταση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την ώρα που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μιχάλης Κούκος, όπου έχασε τις αισθήσεις του, υπήρξε μεταξύ των δύο πάγκων, στον τελικό κυπέλλου Νέων στο «ΑΕΚ Αρένα» μεταξύ ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, μία ένταση.

Βασικά, οι δύο πλευρές είχαν μία λογομαχία για τον χρόνο των καθυστερήσεων, παρόλα αυτά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ηρέμησε η κατάσταση και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να είναι η κυπελλούχος, αλλά και με τον ΑΠΟΕΛ να χειροκροτεί τους νικητές.

Ήταν και το μοναδικό… παρατράγουδο, αυτό το μικρό σκηνικό έντασης, μέσα από την όλη γιορτή του τελικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.