«Κηδεία» για Ίντερ, απομακρύνεται… επικίνδυνα το Τσάμπιονς Λιγκ – ΒΙΝΤΕΟ

«Κηδεία» για Ίντερ, απομακρύνεται… επικίνδυνα το Τσάμπιονς Λιγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Άξια της μοίρας της η Ίντερ. Την ήττα με 2-1 από την αδιάφορη βαθμολογικά Σασουόλο γνώρισαν οι «νερατζούρι» στο Μιλάνο και πλέον θα μείνουν ζωντανοί για… σεντόνι μόνο με γκέλα της Λάτσιο.

Έπαθε χοντρή ζημιά η Ίντερ και απομακρύνεται… επικίνδυνα το Champions League!

Η ομάδα του Σπαλέτι ηττήθηκε με 2-1 από την αδιάφορη βαθμολογικά, Σασουόλο, στο Μιλάνο και πλέον δεν κρατάει στα χέριά της το… σεντόνι.

Με αυτό το αποτέλεσμα κινδυνεύει να τεθεί νοκ-άουτ από την Κυριακή, καθώς η Λάτσιο παίζει εκτός με την Κροτόνε (16η) και αν νικήσει θα κλειδώσει θέση εντός της τετράδας.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, στην οποία οι «λατσιάλι» θα υποδεχθούν τους «νερατζούρι» στη Ρώμη.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και βρέθηκαν να… κυνηγούν από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Πολιτάνο άνοιξε το σκορ στο 25’ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ ο Μπεράρντι ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του στο 72’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής που «τρύπησε» τον Χαντάνοβιτς.

Στο 80’, ο Ραφίνια έδωσε ελπίδες στην Ίντερ με ξερό σουτ με το αριστερό, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

Σάββατο (12/05)
Μπενεβέντο – Τζένοα 1-0
(87′ Ντιαμπατέ)

Ίντερ – Σασουόλο 1-2
(80′ Ραφίνια-25′ Πολιτάνο, 72′ Μπεράρντι)

Κυριακή (13/05)
Μπολόνια – Κιέβο (16:00)
Κροτόνε – Λάτσιο (16:00)
Φιορεντίνα – Κάλιαρι (16:00)
Τορίνο – Σπαλ (16:00)
Βερόνα – Ουντινέζε (16:00)
Αταλάντα – Μίλαν (19:00)
Ρόμα – Γιουβέντους (21:45)
Σαμπντόρια – Νάπολι (21:45)

Η επόμενη (38η) αγωνιστική

Σάββατο (19-05)
Τζένοα – Τορίνο (21:45)

Κυριακή (20/05)
Μίλαν – Φιορεντίνα (19:00)
Κάλιαρι – Αταλάντα (19:00)
Κιέβο – Μπενεβέντο (19:00)
Γιουβέντους – Βερόνα (19:00)
Νάπολι – Κροτόνε (19:00)
Σπαλ – Σαμπντόρια (19:00)
Ουντινέζε – Μπολόνια (19:00)
Λάτσιο – Ίντερ (21:45)
Σασουόλο – Ρόμα (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE