ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… λόγοι για τους οποίους ο Μπαλταζάρ έφυγε από την ΑΕΛ

Οι… λόγοι για τους οποίους ο Μπαλταζάρ έφυγε από την ΑΕΛ

Τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΛ αποκάλυψε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ…

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος παραχώρησε μιας εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για Μπάλα» (δείτε εδώ) αποκάλυψε και τους λόγους οι οποίοι τον έκαναν να φύγει από την Λεμεσιανή ομάδα.

Η χαρακτηριστική δήλωση του:

«Ποτέ δεν ξεχνάω από που προέρχομαι στην ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να αντιπροσωπεύω την ΑΕΛ. Ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και μεγάλη πρόκληση. Είχα φανταστικές στιγμές. Οι σχέσεις που έφτιαξα με τον κόσμο και την ομάδα ήταν φοβερές. Με τα προβλήματα που είχε η ΑΕΛ ένιωθα ότι δεν είχα τις συνθήκες για να δώσω το καλύτερο που μπορούσα και να κάνω καλή δουλειά και αποφάσισα να φύγω. Φυσικά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα έσπρωξε την απόφαση αλλά δεν ήταν μόνο λόγω αυτού. Είχα μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο Σοφοκλέους και του είπα τους λόγους μου. Τους κατάλαβε και συμφωνήσαμε πως ήταν το καλύτερο για την ΑΕΛ να αποχωρήσω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top