Που υπάρχει διαφορά με τον Μοράις…

Που υπάρχει διαφορά με τον Μοράις…

Ο παίχτης – σημαία του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 11 χρόνια, Νούνο Μοράις, έφυγε για την πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση. 

Το γνωστοποίησε απο αέρος χθες ο πρόεδρος Πετρίδης, ότι στον Πορτογάλο άσο έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για άλλο ένα χρόνο. 

Πληροφορίες φέρουν τον 34χρονο χαφ, να ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο, για να συνεχίσει στην ομάδα που κάθε χρόνο ζει στιγμές δόξας. 

Μια μείωση στο πακέτο απολαβών που του προτείνουν υπάρχει, αλλά δεν είναι κατά 50 τοις εκατόν, όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα τις τελευταίες ώρες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ο κύβος ερρίφθη»: Έδωσε κατάθεση ο Δρουσιώτης για ισχυρισμούς που «καίνε» πολιτικούς και δικαστές – Το τετ-α-τετ με τον Αρχηγό

«Ο κύβος ερρίφθη»: Έδωσε κατάθεση ο Δρουσιώτης για ισχυρισμούς που «καίνε» πολιτικούς και δικαστές – Το τετ-α-τετ με τον Αρχηγό

Σε μια κρίσιμη καμπή εισέρχεται η διερεύνηση των καταγγελιών του Μακάριου Δρουσιώτη, καθώς ο δημοσιογράφος πέρασε σήμερα το κατώφλι της Αστυνομικής Ακαδημίας, δίνοντας την πρώτη του επίσημη κατάθεση που διήρκησε περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE