ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΥΚΕΙΟ: Μπήκε στο γραφείο του πρώην προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Δ. Ταλιαδώρου και τα ‘σπασε όλα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΥΚΕΙΟ: Μπήκε στο γραφείο του πρώην προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Δ. Ταλιαδώρου και τα ‘σπασε όλα

Σοβαρό περιστατικό σε Λύκειο στο κέντρο της Λευκωσίας σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/05).

Του Φάνη Μακρίδη

Γονέας ατόμου που φοιτά στο εν λόγω σχολείο, εισήλθε στο γραφείο του Λυκειάρχη και πρώην πρόεδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρη Ταλιαδώρου, κι άρχισε να βρίζει και να σπάζει ό,τι έβρισκε μπροστά του ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σημειώθηκε στην παρουσία του κ. Ταλιαδώρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που φοιτά στο εν λόγω Λύκειο, είχε παραβεί κάποιον κανονισμό και του επιβλήθηκε η προβλεπόμενη τιμωρία. Αυτό δεν άρεσε στον γονέα, που επέλεξε να αντιδράσει με τον ακραίο τρόπο που περιγράψαμε πιο πάνω.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Ταλιαδώρο, ο οποίος μετά από ερωτήσεις μας, αρκέστηκε να αναφέρει ότι «ναι, κάποιος παραφέρθηκε και έγιναν και χειρότερα πράγματα...».

Μετά από ερώτημα που του υποβάλαμε, κατά πόσον το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές, μας απάντησε ότι «κλήθηκε η Αστυνομία», αλλά όπως πρόσθεσε «δεν ζητήθηκε η δίωξη του ατόμου».

Όταν ζητήσαμε από τον πρώην πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ να μας αναφέρει γιατί δεν έγινε καταγγελία, είπε: «Είμαστε παιδαγωγοί και δεν θέλουμε να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις εις βάρος μαθητών».

Κατέληξε λέγοντας πως δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το όλο περιστατικό, γιατί δεν επιθυμεί να δοθούν ενδείξεις για την ταυτότητα των αρνητικών πρωταγωνιστών του περιστατικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE