ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό κράτηση ο 44χρονος Ελλαδίτης

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό κράτηση ο 44χρονος Ελλαδίτης

Ο 44χρονος, όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς σε προκαταρκτικό αλκοτέστ  η ένδειξη ήταν 55 mg και σε τελική εξέταση 51 mg.

Η Αστυνομία ζήτησε την κράτηση του ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του, καθώς ο Ελλαδίτης είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ελλάδα, ενώ τη Δευτέρα που λήγει το διάταγμα κράτησης του, αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση εναντίον του.

Υπενθυμίζεται πως το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεων με την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β`, όταν ο 44χρονος επιχείρησε στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μεγάλου κυβισμού off-road μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 18χρονος.

 

Ο νεαρός, που δεν έφερε προστατευτικό κράτος, εκτινάχθηκε και κτύπησε με το κεφάλι σε μικρό πάσαλο πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top