Φινάλε με νίκη για τη Σεβίλλη, οριακά εκτός Ευρώπης η Χετάφε

Φινάλε με νίκη για τη Σεβίλλη, οριακά εκτός Ευρώπης η Χετάφε

Η Σεβίλλη επικράτησε 1-0 της Αλαβές στο βροχερό «Σάντσεθ Πιθχουάν» για την τελευταία αγωνιστική της La Liga και τερμάτισε οριστικά στην έβδομη θέση, με το εισιτήριο για το επόμενο Europa League ανά χείρας.

Από εκεί και πέρα, η Χετάφε τερμάτισε οριακά εκτός ευρωπαϊκών θέσεων μετά τη νίκη με 1-0 στην έδρα της υποβιβασμένης Μάλαγα, ενώ αρνητικά έκλεισε τη σεζόν και η άλλη υποβιβασμένη Λας Πάλμας, που έχασε με 2-1 από την Τζιρόνα στα Κανάρια Νησιά.

Το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/5
Θέλτα-Λεβάντε 4-2
(29′, 63′ Γκόμες, 41′, 48′ Άσπας- 12′ Ροσίνα, 74′ Μοράλες)

Λεγκανιές-Μπέτις 3-2
(28’ Σιόβας, 64’ Ναράνχο, 79’ Άμβραμπατ-20’ Κάμπελ, 76’ Σανάμπρια)

Σεβίλλη-Αλαβές 1-0
(28’ Μπεν Γεντέρ)

Μάλαγα-Χετάφε 0-1
(73’ πεν. Ρεμί)

Λας Πάλμας-Τζιρόνα 1-2
(14’ πεν. Καλέρι-5’, 42’ Στουάνι)

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Κυριακή 20/5
Βαλένθια-Λα Κορούνια
Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (17:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εϊμπάρ (19:30)
Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ (21:45)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE