Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο Grand Hyatt Hotel

Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο Grand Hyatt Hotel

Η Hyatt Hotels Corp. θα ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα που θα είναι το τρίτο που ανοίγει στην Ευρώπη, ανέφερε η εταιρεία, υπογραμμίζοντας την τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα.


Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων και 310 δωματίων, αναμένεται να λειτουργήσει το τρίτο τρίμηνο στις εγκαταστάσεις του πρώην Ledra Marriott Hotel, με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. 

Το γνωστό Ledra Marriott που κάποτε φιλοξένησε αστέρια του Χόλιγουντ και γνωστούς πολιτικούς, αναγκάστηκε να κλείσει το 2016 λόγω της οικονομικής κρίσης μετά από περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Το έργο σηματοδοτεί "ένα σημαντικό ορόσημο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μια σημαντική αγορά ανάπτυξης για την Hyatt", δήλωσε ο Takuya Aoyama, αντιπρόεδρος της Hyatt για την Ανατολική Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE