ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο δημοσίευμα για Ουαρντα – Τι γράφουν για Ομόνοια

Νέο δημοσίευμα για Ουαρντα – Τι γράφουν για Ομόνοια

Ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου και η μεταγραφή του ή η παραμονή του στον ΠΑΟΚ θα κριθεί… προσεχώς.

Δεν συμφώνησε με Ομόνοια ο Ουάρντα, εξελίξεις μετά το Μουντιάλ

Ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου και η μεταγραφή του ή η παραμονή του στον ΠΑΟΚ θα κριθεί… προσεχώς

Αυτή τη φορά ήταν τα τουρκικά ΜΜΕ που έριξαν… σεναριακή βόμβα περί συμφωνίας του Ουάρντα με την  Ομόνοια. Ενός παίκτη που ενδιαφέρει και τη Γαλατασαράι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ποιά είναι, όμως, η αλήθεια; Σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, αυτή την περίοδο ασχολείται μόνο με την προετοιμασία της; Εθνικής Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την ευκαιρία που του δίνεται να παρουσιάσει το ταλέντο του σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Ουάρντα, μετά τη λήξη της διοργάνωσης, θα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ όλα τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει. Είτε όσον αφορά την παραμονή του στον Δικέφαλο είτε την παραχώρησή του αν έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί την ομάδα του και τον ίδιο.

Οπότε θέμα με την Ομόνοια, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει και δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει και μετά καθώς η Κύπρος δεν είναι το σκαλοπάτι στην καριέρα του που θα ήθελε ενώ και ο σύλλογος δεν φαίνεται να έχει τις οικονομικές δυνατότητες να αποκτήσει τον Ουάρντα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top