ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πάκο Αγιεσταραν πήρε θέση για… Ομόνοια – Τι είπε

Ο Πάκο Αγιεσταραν πήρε θέση για… Ομόνοια – Τι είπε

Ο Ισπανός προπονητής, Πάκο Αγιεσταράν ήταν ένα από τα ονόματα που έπαιξαν δυνατά στο πράσινο ρεπορτάζ για να αναλάβει την θέση του προπονητή…

Ο Αγιεσταράν χωρίς να «κρυφτεί» καθόλου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Balla.com.cy ότι είχε δεχθεί κρούση από Κυπριακό σύλλογο χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει για πρόταση από τους «πράσινους» της Λευκωσίας.

Φυσικά οι δρόμοι του Αγιεσταράν και της Ομόνοιας δεν αναμένεται να σμίξουν καθώς ο Ισπανός τεχνικός το επόμενο διήμερο θα βρεθεί στο Μεξικό για να μπει σε συζητήσεις με σύλλογο εκεί για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση και ενδιαφέρον από την Κυπριακή ομάδα, ο Αγιεσταράν δέχθηκε προτάσεις και βολιδοσκοπήθηκε κι από άλλους συλλόγους, με τον ίδιο να ψάχνει το καλύτερο, το οποίο ο ίδιος θεωρεί ότι το βρήκε στο Μεξικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top