ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μοιραία τα τραύματα του άτυχου Δρουσιώτη – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μοιραία τα τραύματα του άτυχου Δρουσιώτη – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Η κυριακάτικη βόλτα με τις μηχανές έμελλε να είναι και η τελευταία για τον 33χρονο Χάρη Δρουσιώτη, ο οποιος εχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με όχημα 67χρονης γυναίκας, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο την Κυριακή (27/5).

Η νεκροτομή επί της σορού του 33χρονου Δρουσιώτη ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (29/05).

Απο τη νεκροτομή, την οποία διενήργησε το πρωί της Τρίτης (29/05) η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, φάνηκε η βιαιότητα της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου Δρουσιώτη οφείλεται σε πολυτραυματισμό.

Πάρα τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, λόγω των σοβαρών τραυμάτων, ο 33χρονος υπέκυψε λίγες ώρες μετά από το τροχαίο.

Θυμίζουμε πως το δυστύχημα συνέβη στον κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας, γύρω στις 11.35π.μ., όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 33χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονη, με συνοδηγό τον 89χρονο σύζυγό της.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η 67χρονη συνελήφθη και στην κατάθεση της ισχυρίστηκε πως πορευόταν στην δική της λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από την Αστυνομία, η μαρτυρία της 67χρονης αντικρούεται με τα ευρήματα που έχει στην κατοχή της η Τροχαία. Όπως μας επισημάνθηκε, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα πορείες, ταχύτητα και αντιδράσεις των δυο οδηγών.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Δρουσιώτης κατάλειπει σύζυγο και ανήλικο γιο. Υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία.

Ι.Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top