ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μυστήριος θάνατος Βρετανού σε αεροδρόμιο υπό τη συνοδεία αστυνομικών

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μυστήριος θάνατος Βρετανού σε αεροδρόμιο υπό τη συνοδεία αστυνομικών

Βρετανός υπήκοος έχασε τη ζωή του, μετά από πτώση του από διάδρομο επιβίβασης επιβατών, σε αεροδρόμιο στην Τουρκία την Τρίτη (29/5).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, η μοιραία πτώση για τον 30χρονο Βρετανό επήλθε από ύψος περίπου 4.5 μέτρων (15 ποδών), από τον διάδρομο επιβίβασης και αποβίβασης του αεροπλάνου, καταλήγοντας στο μπετόν.

Ο πιλότος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε διατάξει όπως υπό τη συνοδεία αστυνομικών αποβιβαστεί από το αεροπλάνο λόγω απρεπής συμπεριφοράς από πλευράς του 30χρονου.

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες πτώσης του 30χρονου, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ίσως ο ίδιος ο Βρετανός ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ άλλα ισχυρίζονται ότι ο άντρας έπεσε κατά την προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς.

Παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε στο σημείο της πτώσης, μεταφέροντας τον άτυχο 30χρονο με σπασμένα πλευρά σε κοντινό νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο Βρετανός απεβίωσε λίγο αργότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (29/5).

Πάντως, τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 30χρονος περιπλανιόταν στο τερματικό του Dalaman της Τουρκίας για τρεις μέρες αναζητώντας ένα εισιτήριο επιστροφής στην Βρετανία, αφού είχε χάσει την πτήση του.

Εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε στην Sun: “Στηρίζουμε την οικογένεια του Βρετανού που έχασε τη ζωή του στην Τουρκία και είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές”.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top