Η κατάσταση του οδικού δικτύου - Υπερχειλίσεις και επικίνδυνοι δρόμοι

Η κατάσταση του οδικού δικτύου - Υπερχειλίσεις και επικίνδυνοι δρόμοι

Η κατάσταση του οδικού δικτύου λόγω καιρικών συνθηκών. Η τελευταία ενημέρωση είναι για η ώρα 17:00 (30/05).

Επαρχία Πάφου: Το Γεφύρι του Τζελεφού προς Πέρα Βάσα και Άη Νικόλα έχει καταστεί αδιάβατο λόγω υπερχείλισης του ποταμού. Έντονη βροχόπτωση στις περιοχές των χωριών Πολέμι, Ψάθι, Σίμου, Γιόλου, Κανναβιού, Παναγιάς και Στρουμπιού.


Επαρχία Λευκωσίας: Στην περιοχή Κλήρου, στο δρόμο Αγίου Ιωάννη – Κάτω Μονής, σε κάποια σημεία υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα. Επίσης, στο δρόμο Γουρίου – Λαζανιά – Μαχαιρά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα να καταστεί επικίνδυνος.


Περιοχή Μόρφου: Στους δρόμους Κάμπου – Κύκκου, Κύκκου – Πεδουλά, Αγίου Δημητρίου – Λεμύθου, Κανναβιών – Σπηλιών και Πεδουλά – Μουτουλλά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα αυτοί να καταστούν επικίνδυνοι.

Παράλληλα, η οδός Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο έκλεισε λόγω υπερχείλισης ποταμού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE