Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στις κατεχόμενες περιοχές

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στις κατεχόμενες περιοχές

Φωτιά από κεραυνό και ατύχημα λόγω ολισθηρότητας δρόμου στα κατεχόμενα.

Πυρκαγιά ξέσπασε από πτώση κεραυνού σε δασώδη περιοχή μεταξύ Μελάναγρας και Βαθύλακα, σύμφωνα με τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες.

Η εφημερίδα Κίπρις στην ιστοσελίδα της γράφει ότι στην περιοχή της Γιαλούσας η καταιγίδα ήταν έντονη και ο κεραυνός στη συγκεκριμένη περιοχή προκάλεσε φωτιά που ευτυχώς έσβησε με την παρέμβαση της «πυροσβεστικής» του Αγίου Ανδρονίκου.

Λόγω της βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας του κεντρικού δρόμου Αμμοχώστου – Λευκωσίας, μπετονιέρα αναποδογυρίστηκε, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος ελαφρά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.