Καύσιμα από χρυσάφι στη Πάφο – Ποια η φθηνότερη πόλη

Καύσιμα από χρυσάφι στη Πάφο – Ποια η φθηνότερη πόλη

Οι τιμές των καυσίμων αυξήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

 

Αυξήσεις της τάξης του 4% παρουσίασαν οι τιμές πώλησης της βενζίνης 95 οκτανίων και του πετρελαίου κίνησης, μεταξύ 9 – 31 Μαΐου, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, από τις 9 Μαΐου που ο Σύνδεσμος άρχισε την παρακολούθηση των λιανικών τιμών στα πρατήρια, μέχρι τις 31 Μαΐου, η παγκύπρια μέση τιμή της βενζίνης 95 οκτανίων αυξήθηκε κατά €0,058 το λίτρο ή 4,54%, από €1,275 το λίτρο στα €1,333 το λίτρο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE