ΚΥΠΡΟΣ: Παρέλυσαν οι δρόμοι με τις βροχές – Απίστευτες εικόνες - VIDEOS

ΚΥΠΡΟΣ: Παρέλυσαν οι δρόμοι με τις βροχές – Απίστευτες εικόνες - VIDEOS

Για άλλη μια φορά έβρεξε στην Κύπρο, για άλλη μια φορά παρέλυσαν οι δρόμοι από την βροχόπτωση…

Είναι γεγονός ότι, όταν πιάνουν οι βροχές στην Κύπρο, είναι λες και τίθεται σε συναγερμό όλη η χώρα, αφού πάντα προκύπτουν προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο.

Πως μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε, τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2018, όπου η Λεμεσός είχε «βουλιάξει» μετά από σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την πόλη.

Την Παρασκευή (1/6/2018) και παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, η κακοκαιρία έπληξε και πάλι αρκετές περιοχές της Κύπρου, με το κύριο πρόβλημα να εντοπίζεται στους αυτοκινητόδρομους.

Σημειώνεται μάλιστα ότι,  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με συνέπεια ο οδηγός να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οδηγοί που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο κατά την ώρα που ξέσπασε η βροχόπτωση.

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο τι συνέβαινε στον αυτοκινητόδρομο το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου:

https://www.youtube.com/watch?v=lmq5nJvHKx0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=iAW8z6Szk_8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=_ek8Zd4OaLQ&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE