ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα περιμένει, αλλά όχι για πολύ…

Θα περιμένει, αλλά όχι για πολύ…

Δεν προέκυψε μέχρι στιγμής κάποια εξέλιξη στην ΑΕΚ με την περίπτωση του Τόνιο, αφού ο Ισπανός πορτιέρο ναι μεν τέθηκε εκτός πλάνων από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη νέα περίοδο, όμως έχει υψηλό συμβόλαιο (περίπου 350 χιλιάδες ευρώ!) και δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει αν δεν πάρει μία γερή αποζημίωση.

Εννοείται πως η διοίκηση της ΑΕΚ δεν πρόκειται να του δώσει τόσα χρήματα και για να «τρέξει» ουσιαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση, θα πρέπει ο Τόνιο να πάρει ένα μέρος του συμβολαίου του από τη Σοσιεδάδ και να υπογράψει στη συνέχεια στην ΑΕΚ με λιγότερα λεφτά από αυτά που προνοεί η τωρινή συμφωνία του με την Ισπανική ομάδα.

Για την ώρα, οι δύο πλευρές κάνουν το δικό τους «παιχνίδι», περιμένοντας η μία την άλλη, με τον Τόνιο να εμφανίζεται «σκληρό καρύδι» στο θέμα του συμβολαίου του, γεγονός που φυσικά δεν βολεύει την ΑΕΚ, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να τον περιμένει για πολύ ακόμα.

Όμως, επειδή ο Τόνιο είναι ο βασικός στόχος του Μουρίγιο για τον «άσσο», θα κάνει υπομονή για μερικές ημέρες ακόμα, αλλά, αν σε αυτό το χρονικό διάστημα προκύψει κάποιο «λαβράκι» από αυτά που αξιολογεί, εννοείται πως θα αλλάξουν οριστικά ρότα οι Κυπελλούχοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top