Δίνει πέραν των 2 δις στα κατεχόμενα ο Ερντογάν

Δίνει πέραν των 2 δις στα κατεχόμενα ο Ερντογάν

Το πρωτόκολλο βοήθειας 2 δις 187 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών προς τα κατεχόμενα υπέγραψε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ένα δις 50 εκατομμύρια τουρκικές λίρες θα είναι δωρεά.

Τα χρήματα θα δοθούν στα κατεχόμενα μέχρι το τέλος της χρονιάς και όπως μεταδίδεται αναμένεται να δώσει ανάσα στην οικονομία του ψευδοκράτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE