Πιέρος – Κορτζιά: Το πολυτελές ξενοδοχείο που απολαμβάνουν τις διακοπές τους (ΦΩΤΟΣ)

Πιέρος – Κορτζιά: Το πολυτελές ξενοδοχείο που απολαμβάνουν τις διακοπές τους (ΦΩΤΟΣ)

Στην Ibiza το ζευγάρι – Ζουν στιγμές πολυτελείας!

Ο Πιέρος Σωτηρίου και η σύντροφος του Μαρία Κορτζιά βρίσκονται στην Ibiza για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζευγάρι επέλεξε για την διαμονή τους το Ibiza Gran Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, όπου παρέχει ανέσεις πολυτελείας.

Την άφιξη τους στο ξενοδοχείο έκανε γνωστή η Μαρία Κορτζιά, η οποία με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο.

Δείτε περισσότερα στο LifeNewsCy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE