ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευγνώμων ο Καλό για «Καραβίδα», πρόεδρο Ανόρθωσης και για ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευγνώμων ο Καλό για «Καραβίδα», πρόεδρο Ανόρθωσης και για ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Καλό στέλνει τις ευχαριστίες του σε αυτούς που τον βοήθησαν στην Κύπρο και στις ομάδες όπου αγωνίστηκε Δόξα, ΑΕΛ και Ανόρθωση.

Πλέον, συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνία και στη Βίσλα Πλοκ.

Όλα όσα αναφέρει:

«Έχω ένα ξεχωριστό μήνυμα για όλους στην Κύπρο. Όπως ξέρετε φεύγω, αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση. Δεν ήταν εύκολο αλλά μίλησα με τον πρόεδρο και βρήκαμε τον τρόπο. Πρέπει να τον ευχαριστήσω για την κατανόηση στην επιλογή μου και που με βοήθησε να κάνω αυτή την κίνηση.

Είμαι πλήρως ευγνώμων σε όλους στην Κύπρο που μου έδωσαν την ευκαιρία όταν έφτασα εκεί πριν από πέντε χρόνια. Πήγα στην Δόξα, στην ΑΕΛ και μετά στην Ανόρθωση. Ήταν ευχαρίστηση να παίξω σε όλες αυτές τις ομάδες και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους αυτών των ομάδων.

Ειδικά για την Ανόρθωση μπορώ να πω ότι αυτά τα δυο χρόνια ήταν πολύ καλά, φανταστικά. Έμαθα πολλά από κάθε παίκτη και κάθε προπονητή. Η στήριξη του κόσμου ήταν κάτι απίστευτο. Πρέπει να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα ώστε η Ανόρθωση να ανέβει ξανά. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστέψετε ότι όλα είναι πιθανά. Όπως είδατε πέρσι με την στήριξη του κόσμου τα πήγαμε πολύ καλά.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Καραβίδα που με βοήθησε πολύ από τότε που ήρθα. Είμαι ευγνώμων για όσα έκανε για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, θα σας έχω στην καρδιά μου όλους».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top