Παγκόσμια διάκριση για 19χρονο Παφίτη – Ανάμεσα στους 100 καλύτερους ‘καρατέκα’ του κόσμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παγκόσμια διάκριση για 19χρονο Παφίτη – Ανάμεσα στους 100 καλύτερους ‘καρατέκα’ του κόσμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στους 100 καλύτερους «καρατέκα» του κόσμου στην κατηγορία κάτω των 21 στα «ΚΑΤΑ» βρίσκεται ο αθλητής της σχολής Παραδοσιακού Καράτε «Shotokan» Βρυώνης Σωτηρίου.

Ο Βρυώνης όπως μας ανέφερε δάσκαλος του, ασχολείται με το καράτε από την ηλικία των πέντε χρόνων. Είναι μέλος της Εθνικής Καράτε Κύπρου και εξι φορές Παγκύπριος πρωταθλητής.

Πρόκειται για ένα συνεσταλμένο παιδί και έχει εξασφαλισμένη θέση γυμναστή και φυσιοθεραπευτή σε Ανώτερες Εκπαιδευτικές Σχολές της Ελλάδας, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο δάσκαλος του. 

Ο 19χρονος Βρυώνης είναι στην 77η θέση της παγκόσμιας ομοσπονδίας W.K.F.

 

 

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE