ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτούς… κόβει ο Μπαλταζάρ από την αποστολή

Αυτούς… κόβει ο Μπαλταζάρ από την αποστολή

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία.

Οι πληροφορίες για τους παίκτες που θα… κοπούν από αυτή κάνουν λόγο πως είναι οι Ορ, Ρουέδα, Μιλάνοφ, Αρτυματάς.

Για τον Ρουέδα, αλλά και τον Αντωνίου, υπάρχει η επίσημη τοποθέτηση ότι δεν αποκλείεται να μείνουν στην Κύπρο για να συνεχίσουν το στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης τους.

Εν τω μεταξύ, θέμα υπάρχει και με τον Εμπεσίλιο, ο οποίος για διάφορους λόγους δεν είναι στις προπονήσεις, και ίσως το σκηνικό με την περίπτωση του Ολλανδού να διαφοροποιηθεί στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τον Κύπρο Χριστοφόρου, ο Κύπριος αμυντικός δεν είναι στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ μιας και έχει παρθεί η απόφαση να δοθεί σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top