Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: «Δεν έγινε διαπραγμάτευση» - Πότε η συνάντηση με Ολγκίν
Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

Οι πληροφορίες για τους παίκτες που θα… κοπούν από αυτή κάνουν λόγο πως είναι οι Ορ, Ρουέδα, Μιλάνοφ, Αρτυματάς.
Για τον Ρουέδα, αλλά και τον Αντωνίου, υπάρχει η επίσημη τοποθέτηση ότι δεν αποκλείεται να μείνουν στην Κύπρο για να συνεχίσουν το στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης τους.
Εν τω μεταξύ, θέμα υπάρχει και με τον Εμπεσίλιο, ο οποίος για διάφορους λόγους δεν είναι στις προπονήσεις, και ίσως το σκηνικό με την περίπτωση του Ολλανδού να διαφοροποιηθεί στις επόμενες μέρες.
Όσον αφορά τον Κύπρο Χριστοφόρου, ο Κύπριος αμυντικός δεν είναι στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ μιας και έχει παρθεί η απόφαση να δοθεί σε άλλη ομάδα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




