ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν τα χρήματα γνωστού δικηγορικού γραφείου έξω από τράπεζα – Το λάθος του υπαλλήλου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν τα χρήματα γνωστού δικηγορικού γραφείου έξω από τράπεζα – Το λάθος του υπαλλήλου

Την κλοπή 15 χιλιάδων ευρώ από το όχημα του τα οποία ανήκουν σε εισπράξεις, κατήγγειλε την Τετάρτη (13/06) υπάλληλος δικηγορικού γραφείου στη Λεμεσό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του παραποιουμένου, σημειώθηκε γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (14/06) στη Λεωφόρο Μακαρίου και συγκεκριμένα σε χώρο στάθμευσης υποκαταστήματος τράπεζας.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος, οι δράστες πήραν το μαύρο τσαντάκι με τα χρήματα το οποίο βρισκόταν στην πίσω από την θέση του συνοδηγού.

Ο υπάλληλος είπε πως η πισινή πόρτα του οχήματος ήταν ξεκλείδωτη.

Πρόκειται, όπως μας αναφέρθηκε, για χρήματα εισπράξεων του δικηγορικού γραφείου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE