Ο Κύπριος Τζουκίγια 'κατέβηκε' από την Λιθουανία για το βραβείο του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος Τζουκίγια 'κατέβηκε' από την Λιθουανία για το βραβείο του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος παικταράς 'κατέβηκε' από την Λιθουανία με την αρραβωνιαστικιά του για να παραλάβει το βραβείο του από τον 'Παγκύπριο Σύνδεσμο Καλαθοσφαιριστών'. 

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Νίκο Στυλιανού ή Τζουκίγια, τον παίκτη της εθνικής μας ομάδας, ο οποίος αγωνίζεται στην Λιθουανία.

Ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής, πρώην παίκτης του Κεραυνού κατέβηκε στο νησί μας με την αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα για να παραλάβει το βραβείο του. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την μεγάλη βραδιά:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE