Απετράπη σχέδιο επίθεσης στη Γαλλία – Δύο συλλήψεις

Απετράπη σχέδιο επίθεσης στη Γαλλία – Δύο συλλήψεις

Απετράπη σχέδιο επίθεσης στη Γαλλία, αφού όπως έγινε γνωστό από πηγές στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη, δύο άνδρες ηλικίας 21 και 22 ετών, που ήταν ύποπτοι ότι προετοίμαζαν επίθεση στο όνομα της ιδεολογίας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, προφυλακίσθηκαν αφού απαγγέλθηκαν σε βάρος τους κατηγορίες από δικαστή υποθέσεων τρομοκρατίας.

«Μαχαίρια, εμπρηστικοί μηχανισμοί και προπαγάνδα της τζιχαντιστικής οργάνωσης βρέθηκαν στη διάρκεια των ερευνών», αφού συνελήφθησαν το Σάββατο στην περιοχή του Παρισιού από πράκτορες της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφαλείας (DGSI), σύμφωνα με πηγές την έρευνα.

«Το σχέδιό τους δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί στο στάδιο αυτό, όμως στοιχεία δείχνουν πως ήθελαν να επιτεθούν σε ομοφυλόφιλους», δήλωσαν οι πηγές αυτές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».