ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΟΟΔΟΣ: Ένταση και φωνές λόγω αποκλεισμού οδικής αρτηρίας -«Έχω μωρό με επιληψία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΟΟΔΟΣ: Ένταση και φωνές λόγω αποκλεισμού οδικής αρτηρίας -«Έχω μωρό με επιληψία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυκνή τροχαία κίνηση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/06 στον δρόμο Περιστερώνας – Τροόδους.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η διαμαρτυρία των ιδιοκτητών και υπαλλήλων φρουταρίας στην Περιστερώνα της επαρχίας Λευκωσίας, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στον κύριο δρόμο της κοινότητας, με δεκάδες οδηγούς να δυσανασχετούν από την πολύωρη ταλαιπωρία.

Οι οδηγοί που έφταναν στο σημείο, πλησίον των φώτων τροχαίας του χωριού, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, διοχετεύονταν από τον δρόμο της Ορούντας με υποδείξεις μελών της Αστυνομίας, όμως οι οδηγοί με κατεύθυνση από Λευκωσία, παρέμειναν «παγώμενοι» στο σημείο.

Ένταση και διαμαρτυρίες, από πλευράς των οδηγών σημειώθηκαν, από την διαμαρτυρία των ιδιοκτητών της φρουταρίας.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline οδηγός λεωφορείου, που βρισκόταν ακινητοποιημένο στη σκηνή, εντός του λεωφορείου βρίσκονταν μικρά παιδιά τα οποία πήγαιναν εκδρομή με το σχολείο, με τον ίδιο να αναφέρει πως «έχω μωρό με επιληψία μέσα στο λεωφορείο. Έννε κρίμα τζίνα ούλλα τα μωρά να ταλαιπωρούνται;»

Ταλαιπωρία υπέστησαν και άλλοι οδηγοί, τα οχήματα των οποίων σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων, χωρίς ωστόσο να ενημερωθούν για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος ή γιατί ήταν κλειστός.

Υπενθυμίζουμε πως οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι της υπεραγοράς – φρουταρίας προχώρησαν σε διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο καθώς με δικαστική απόφαση το κατάστημα έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης 14/06, με μεταλλική περίφραξη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτες φρουταρίας έκλεισαν το δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους – Κυκλοφοριακό χάος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top