Κάτι τρέχει με Εμπεσίλιο…

Κάτι τρέχει με Εμπεσίλιο…

Επίσημα λένε ότι ο Λορένζο Εμπεσίλιο ζήτησε άδεια, γι αυτό και καθυστερεί η ένταξη του στο πρόγραμμα προπονήσεων. 

H ταμπακιέρα φαίνεται ότι κρύβει και μερικά άλλα… πράγματα. Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, αν δεν πουληθεί κανένας Σάλαι ή Ζαχίντ, το μέλλον του στους πρωταθλητές είναι αβέβαιο. 

Ειδικά με τα λεφτά που προνοεί το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο, ότι κατά καιρούς τον τελευταίο μήνα, γράφτηκε σε μερίδα των ΜΜΕ, ότι ο Εμπεσίλιο είναι στην «κατηγορία» των παιχτών που η διοίκηση περιμένει ότι θα έλθουν προτάσεις από το εξωτερικό. 

Τις επόμενες μέρες ίσως προκύψουν εξελίξεις για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές μέχρι την Άνοιξη του 2019. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE