ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκάει» η επόμενη μεταγραφή, πολλά ανοιχτά «μέτωπα»

«Σκάει» η επόμενη μεταγραφή, πολλά ανοιχτά «μέτωπα»

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην ΑΕΛ στο κεφάλαιο του προγραμματισμού και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η «βόμβα» Ντα Σίλβα ενθουσίασε πολύ κόσμο, αφού είναι γνωστή η αξία του, όμως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ΑΕΛ.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η επόμενη μεταγραφική ανακοίνωση θα εκδοθεί πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα (18/06) και θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα τον Πεχλιβάνη ή τον Μαρκόσκι, παρότι άλλες πληροφορίες έλεγαν πως θα «έσκαγε» χθες!

Ο Ντούσαν Κέρκεζ πάντως, είναι δεδομένο πως θέλει να ενισχύσει την ομάδα του με δύο ακόμη επιθετικούς και έναν ακραίο χαφ, ενώ θα αποκτηθούν και 1-2 αμυντικοί, αλλά και ένας τερματοφύλακας, είτε Κύπριος είτε ξένος κάτω των 22 ετών, για μπακ-απ του Βοζίνια.

Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί ακόμη το ξεκαθάρισμα για τις λύσεις των συμβολαίων των Σάσι, Γκαμπιονέτα, Τεξέιρα, ενώ θα υπάρξει επαφή του Βόσνιου τεχνικού με τον Αϊρόσα, μόλις επιστρέψει στην Κύπρο ο Ανγκολέζος δεξιός μπακ, όπου θα ξεκαθαρίστει οριστικά το τοπίο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο παραμονής του!

Επίσης, παραμένει ανοικτό το κεφάλαιο για τους νεαρούς Κύπριους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από την ΑΕΛ τα τελευταια χρονια, αφού ζήτησαν να πάρουν το χαρτί «ελευθερίας» τους για να πάνε σε ομάδα της αρεσκείας τους, όμως ακόμη δεν το πήραν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top