ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΔΗΣΥ συμπληρώνει την ηγετική του ομάδα είπε ο Πρόεδρός του Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο ΔΗΣΥ συμπληρώνει την ηγετική του ομάδα είπε ο Πρόεδρός του Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο ΔΗΣΥ σταδιακά συμπληρώνει τη νέα ηγετική ομάδα, πέραν από το κέντρο, και στις επαρχίες, και θα είμαστε πανέτοιμοι με νέα διάταξη, με όρεξη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για τον τόπο, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δήλωση στο περιθώριο των επαρχιακών συνεδρίων της Κερύνειας και της Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (16/6) στη Λευκωσία.

Χαιρετίζοντας τα συνέδρια, ο κ. Νεοφύτου, είπε ότι στον ΔΗΣΥ δεν περισσεύει κανένας, προσθέτοντας ότι όλοι πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο για να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η παράταξη και ο τόπος να οδηγηθεί μπροστά.

Ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ στηρίζεται σε γερά θεμέλια, που είναι οι κληριδικές αρχές και αξίες, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το κόμμα χρειάζεται εκσυγχρονισμό και ανανέωση ιδεών, δομών και οράματος.

Ακολούθως είπε ότι πρέπει να φτιάξουμε όλοι μαζί την Κύπρο του 2030 και διατύπωσε τη θέση ότι σε αυτή την πορεία, η πιο μεγάλη, η πιο ριζοσπαστική μεταρρύθμιση, είναι η επανένωση της πατρίδας μας.

Πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί μια σωστή, λειτουργική και δίκαιη λύση του Κυπριακού, που να διασφαλίζει το μέλλον του συνόλου του λαού μας, χωρίς ξένους εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα.

Αφού επεσήμανε ότι το κύρος και το εκτόπισμα μιας χώρας δεν εξαρτάται πλέον από το μέγεθός της, αλλά από τα μυαλά και τις ικανότητες των ανθρώπων της και τη δυνατότητα της πολιτείας να τα απελευθερώνει και να ενθαρρύνει τη δημιουργία, είπε πως στην Κύπρο του 2030 αυτή την πηγή δημιουργίας φιλοδοξούμε να απελευθερώσουμε, ξανά.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έκανε λόγο για την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας και ενθάρρυνσης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, και τη δημιουργία σύγχρονης χώρας φιλικής προς την οικογένεια, με υποδομές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε και στην ανάγκη να εμπλουτιστεί το καταστατικό του κόμματος, ώστε αυτό να γίνει πιο σύγχρονο, πιο ευέλικτο, να παράγει πολιτικές που να συμβάλουν στη δημιουργία της καλύτερης Κύπρου.

Από KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Σε ναυάγιο οδηγείται η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και της Kition Ocean Holdings, η οποία ανέλαβε τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της εταιρείας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, όπως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top