ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΚΠΛΗΞΗ που βλέπει ο «Δάσκαλος» – Προβλέψεις για τα ματς της Κυριακής στο Μουντιάλ!

Η ΕΚΠΛΗΞΗ που βλέπει ο «Δάσκαλος» – Προβλέψεις για τα ματς της Κυριακής στο Μουντιάλ!

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου από τον «Δάσκαλο»! Ρίχνονται στην αρένα τα «θηρία» μεσημεριάτικα…

Από σήμερα και εντεύθεν, σε κάθε άρθρο, μετά και από απαίτηση του χορηγού μας, θα αναλύω και μία από τις πάμπολλες φανταστικές προσφορές του stoiximan έτσι ώστε να μπορέσετε και ΄σεις να τις εκμεταλλευτείτε, εφόσον βέβαια εγγραφείτε στην εταιρεία.

Σήμερα θα αναλύσω το «Πες το κι έγινε» που θα βρείτε στο top bar του stoiximan στην υποενότητα προσφορές (Δείτε ΕΔΩ). Τι είναι λοιπόν αυτό; Πολύ απλό, ζητάς από το stoiximan τιμή για οποιοδήποτε γεγονός σχετικό με ένα ματς σου κατέβει στο νου και οι traders του stoiximan κατά 99% σε ικανοποιούν. Για παράδειγμα, για τον επικείμενο αγώνα της Γαλλίας με την Αυστραλία θα ζητήσω να μου δώσουν τιμή για την ακόλουθη αγορά: «Γκριεζμάν να σκοράρει πρώτος και να πανηγυρίσει κρατώντας εικονικά ένα κινητό στο χέρι και τηλεφωνώντας στη μητέρα του για να της το ανακοινώσει»! Για να δούμε…

Παρέα πάντοτε με τις ψηλότερες τιμές της αγοράς που προσφέρει ο Μέγας Χορηγός της ιστοσελίδας μας www.stoiximan.com.cy.

Παιχνίδια Κυριακής:

Κόστα Ρίκα-Σερβία: Προβλέπω ότι οι Σέρβοι φέτος θα κάνουν το έξτρα βηματάκι που περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια και θα κατακτήσουν την πολυπόθητη 2η θέση της πρόκρισης. Για να συμβεί αυτό πρέπει να ξεκινήσουν νικηφόρα στον όμιλο απέναντι στην πιο αδύνατη ομάδα της Κόστα Ρίκα. Διπλό με την πολύ ικανοποιητική απόδοση του 1,95. Εδώ για ειδικό στοίχημα θα παίξω τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς της Σερβίας να σκοράρει πρώτος…σημειώστε το όνομα αυτού του παιδιού γιατί θα σκοράρει ουκ ολίγες φορές για την ομάδα του…φυσικά είναι και επίφοβος για κοκκίνισμα λόγω νευρικότητας.

Γερμανία-Μεξικό: Όλοι αναρωτιούνται πότε θα σκάσει η πρώτη ωρολογιακή βόμβα στο φετινό Μουντιάλ και το παιχνίδι αυτό προσφέρεται για μια περιποιημένη μικροεκπληξούλα και ένα Χηναράκι με πολύ ιδρώτα από τους Μεξικανούς που θα παλέψουν με νύχια και με δόντια. Προβλέπω ισοπαλία με πολύ καλή απόδοση 4,60, τιμή που μόνο στο www.stoiximan.com.cy θα την βρείτε.

Βραζιλία-Ελβετία: Η Σελεσάο για να επιβεβαιώσει τις πολύ ψηλές προσδοκίες μου φέτος πρέπει να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια και με καλή απόδοση και πιστεύω ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο σήμερα κερδίζοντας καθαρά την Ελβετία με τιμή 1,42 Για πρώτο σκόρερ θα επιλέξω τον Γκαπριέλ Χέσους έναντι του Νέυμαρ αλλά αν βρω το ειδικό να σκοράρουν και οι δύο θα το προτιμήσω. Αν δεν το βρω απλά θα το ζητήσω στο «Πες το κι έγινε».

Παιχνίδια Σαββάτου:

Γαλλία-Αυστραλία: Οι «τρικολόρ» δεν αστειεύονται φέτος, έχουν αμέτρητα αστέρια στο ρόστερ τους και είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα στη διοργάνωση. Δεν επιτρέπεται να χάσουν πόντους στην πρεμιέρα τους από τα «καγκουρό» και θα καθαρίσουν εύκολα με απόδοση 1,26 όμως, οπότε πάμε με τη νίκη τους με μηδέν παθητικό σε απόδοση 1,83. Για ειδικό στοίχημα τι άλλο; Μα φυσικά να σκοράρει πρώτος ο μικροκαμωμένος Γκριεζμάν σε συνδυασμό με σκορ 3-0. Μην ξεχνάτε και τον πανηγυρισμό του έτσι;

Αργεντινή-Ισλανδία: Πρεμιέρα και για την «Αλμπισελέστε» του βασιλιά Μέσι με τους σκληροτράχηλους Ισλανδούς οι οποίοι βγάζουν το λάδι σε όλους τους αντιπάλους τους με τη μαχητικότητα και σκληράδα τους. Θα κρατήσουν για ένα ημίχρονο πιστεύω αλλά η προσωπικότητα της Αργεντινής θα μιλήσει στο τέλος και θα πάρει το τρίποντο. Η νίκη στο χαμηλό 1,35 και θα προτιμήσω το ημίχρονο-τελικό Χ-1 σε απόδοση 3,75. Για πρώτο σκόρερ την παιχτούρα μου τον Αγκουέιρο σε συνδυασμό με το φτωχό 1-0.

Περού-Δανία: Ένα παιχνίδι μεταξύ των διεκδικητριών της 2ης θέσης όπου θα πέσουν κορμιά. Θεωρώ πιο διψασμένους για διάκριση τους Περουβιανούς αλλά αυτό το παιχνίδι δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία με απόδοση 3,25, ότι πρέπει για πρεμιέρα κυνηγών της 2ης θέσης. Για ειδικό παίζω να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα ο αιωνόβιος Γκερέρο του Περού.

Κροατία-Νιγηρία: Με πολλά αστέρια κατέρχεται η Κροατία και με περίσσια εμπειρία θα ζητήσει κάτι παραπάνω από απλή πρόκριση στους 16. Προέχει το σημερινό κρίσιμο ματς με τους «Σούπερ Αετούς» το οποίο προβλέπω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες προς όφελος της Κροατίας με απόδοση 1,75.

*Συνοψίζοντας:

Σάββατο: Γαλλία win, Αργεντινή win, Περού 1,Χ double chance, Kροατία win.

Κυριακή: Σερβία win, Γερμανία draw, Βραζιλία win.

Καλή τύχη σε όλους!!!

Δείτε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις του «Δάσκαλου»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top