Ο λόγος που ο Δώνης δεν έχει αναλάβει

Ο λόγος που ο Δώνης δεν έχει αναλάβει

Η επαναλαμβανόμενη αναβολή στην επίσημη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη, έχει δημιουργήσει διάφορα σενάρια. Βέβαια αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενο, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες η υπογραφή του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού και των συνεργατών του πηγαίνει από μέρα σε μέρα.

Σύμφωνα με την Livesport αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στον Παιρότζ Πιεμπονγκσαντ και όχι στον Παναθηναϊκό και τον Δώνη. Συγκεκριμένα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει πάρει με ηλεκτρονική μορφή τα έγγραφα για την επικειμένη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό προκειμένου αν τα ελέγξει, όπως προβλέπει η συμφωνία του με τον Αλαφούζο.

Ωστόσο, ο Ταιλανδός επιχειρηματίας δεν έχει δώσει ακόμη την έγκριση του και στην ΠΑΕ περιμένουν τη συγκατάθεση του.

Την ίδια ώρα, αναμονή επικρατεί στο τριφύλλι για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και ακόμη κι αν όλα κυλήσουν ομαλα, θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες 20 μέρες για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Νταμπίζα, αυτός βρίσκεται σε αναμονή και έχει έτοιμο και εναλλακτικό πλάνο για τη περίπτωση που η κατάσταση είναι ως έχει διοικητικά.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE