Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Και η ΕΚΤ διαπίστωσε πρόβλημα στη διακυβέρνηση του Συνεργατισμού»

Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Και η ΕΚΤ διαπίστωσε πρόβλημα στη διακυβέρνηση του Συνεργατισμού»

Δεν είναι μόνο η Ελεγκτική Υπηρεσία που είχε διαπιστώσει κακή διακυβέρνηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση το είχε επισημάνει αρκετές φορές, δήλωσε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Τον Ιούνιο του 2017, ανέφερε, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είχε γραπτώς επισημάνει ότι υπήρχε πρόβλημα στην διακυβέρνηση του Συνεργατισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «επιβάλλεται», με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα, η διεξαγωγή έρευνας «για τα αίτια που οδήγησαν τον Συνεργατισμό στην σημερινή κατάστας».

Οι έχοντες την εξουσία, οι οποίοι έπρεπε να πάρουν τις αποφάσεις, ανέφερε, γνώριζαν όσα συνέβαιναν στον Συνεργατισμό και όφειλαν να πάρουν μέτρα εγκαίρως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.