Μέσω instagram ήρθε η επιβεβαίωση για το τέλος της 'Γυναικείας Υπόθεσης' - VIDEO

Μέσω instagram ήρθε η επιβεβαίωση για το τέλος της 'Γυναικείας Υπόθεσης' - VIDEO

Η επιβεβαίωση του τέλους της εκπομπής ''Γυναικεία Υπόθεση" ήρθε από την ίδια την ομάδα, μέσω των social media. 

Η εκπομπή «Γυναικεία Υπόθεση» του κρατικού καναλιού δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης και το κανάλι αποφάσισε να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Η Κωνστάντια Δημητριάδου, η Μαριλένη Σταύρου και το νέο μέλος της απογευματινής εκπομπής του ΡΙΚ, Άντρεα Κυριάκου, θα αποχαιρετήσουν ως ομάδα τους τηλεθεατές της εκπομπής την ερχομενη Παρασκευή, 22 Ιουνίου.

Σχετικό άρθρο: Κόβεται εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης – Στα κρύα του λουτρού η ομάδα

Το ΡΙΚ δεν θα συνεχίσει την εκπομπή τον Σεπτέμβριο και η Κωνστάντια Δημητριάδου μέσω ενός instastory που ανήρτησε στο instagram αποχαιρέτησε το κοινό της ''Γυναικείας Υπόθεσης".

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video η Κωνστάντια λέει στις συνεργάτιδές της πόσο πολύ θα της λείψουν, με τις παρουσιάστριες να εκράζουν αμοιβαία συναισθήματα.  

Δειτε το σχετικό instastory στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=SEEardTkCN4&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE