ΚΟΣΜΟΣ

Εστιατόριο «φάε όσο μπορείς» έκλεισε μετά από δύο εβδομάδες με χρέος 78.000

Εστιατόριο «φάε όσο μπορείς» έκλεισε μετά από δύο εβδομάδες με χρέος 78.000

Αποτυχημένη αποδείχθηκε η έμπνευση ενός Κινέζου επιχειρηματία για τη δημιουργία ενός εστιατορίου στο οποίο οι πελάτες θα πληρώνουν ένα καθορισμένο ποσό και θα μπορούσαν να τρώνε όσο θέλουν.

Δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα του εστιατορίου κι αφού εκατοντάδες καλοφαγάδες συνέρρεαν κάθε μέρα, ακόμα κι εκτός ωραρίου λειτουργίας, ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε στο κοινό το κλείσιμο του καταστήματος, καθώς η τεράστια πελατεία σε συνδυασμό με την μεγάλη κατανάλωση και τα μικρά κέρδη, «φέσωσαν» το αφεντικό με 78.000 δολάρια, αναγκάζοντάς τον να βάλει λουκέτο.

Σε δηλώσεις του, ο ίδιος επεσήμανε πως ο σχεδιασμός έπεσε λιγάκι έξω, καθώς δεν περίμενε ότι τόσοι πελάτες θα έψαχναν ένα φθηνό τρόπο για να χορτάσουν την πείνα τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη περισσότεροι από 500 πελάτες κάθε μέρα, έκαναν «δεύτερο σπίτι» το εστιατόριο Jiamener, ενώ πολλοί από τους 1.700 συνδρομητές του εστιατορίου, πιάστηκαν να δίνουν την κάρτα μέλους τους σε φίλους και συγγενείς, ρίχνοντας εντελώς έξω τους υπολογισμούς του άτυχου επιχειρηματία.

Τελικά, μόλις δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα, το εστιατόριο «βάρεσε κανόνι», με τον υπερχρεωμένο ιδιοκτήτη να κατηγορεί τόσο τους αφερέγγυους κι αχάριστους πελάτες, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό για τους εξαιρετικά άστοχους υπολογισμούς του.

 

 

 

 

Από Gazzeta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top